KEVER KOPEN
De Wolfsburcht helpt u op weg!
De aanschaf van een kever is niet zo eenvoudig. Voordat u een kever koopt, is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst uit te zoeken welk modeljaar het beste bij u past.

DCF 1.0

Wilt u een oude kever van vóór 1965 of zoekt u een jonger type voor bijvoorbeeld dagelijks gebruik? Wilt u instappen en onbezorgd wegrijden, of wilt u sleutelen en zo zelf uw eigen kever bouwen?

Op deze en andere vragen kan André, de eigenaar van De Wolfsburcht, u zeker een antwoord geven. André heeft al meer dan veertig jaar ervaring met kevers!

Hij kan u door middel van een sessie in het museum een eind op weg helpen. Eerst bespreekt hij welk type het best bij u past; dit is mede mogelijk doordat er in De Wolfsburcht een ruim assortiment kevers aanwezig is. André geeft u dan advies omtrent de kentekenpapieren en het chassisnummer. Daarna bekijkt hij samen met u een kever en gaandeweg geeft André aan waar u op moet letten bij de aankoop van een kever.

Een sessie van ongeveer een uur kost €59,95. Hierna beschikt u over een stuk meer kennis die de kans op een verkeerde aankoop aanzienlijk verkleind.

De Wolfsburcht | Perzikstaat 9 | NL-4261 KC Wijk en Aalburg | Tel. +31 (0)416-352603 of +31 (0)416-660805 | email: info@wolfsburcht.com

2021 - De Wolfsburcht - Gebruikersvoorwaarden en Auteursrechten